Vakantiehuis

In het vakantiehuis van De Tijnjehoeve in Friesland kunt u heerlijk ontspannen. De Tijnjehoeve beschikt over een vakantiehuis waar u kunt vertoeven met 4 tot 6 personen. Tijdens uw verblijf kunt u genieten van al het moois dat Friesland u te bieden heeft. Daarnaast kunt u als bezoeker via  De Tijnjehoeve  een boot huren.

Vanuit het vakantiehuis kunt u mooie wandelingen en fietstochten maken. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om er met de auto op uit te trekken en de pittoreske dorpjes en steden die Friesland heeft te bezoeken. In een stad als Sneek kunt u bijvoorbeeld het Fries Scheepvaart Museum bezoeken, waar u meer komt te weten over de Friese scheepvaart en de geschiedenis van de stad Sneek.

Het vakantiehuis van De Tijnjehoeve is van alle gemakken voorzien. De ruim uitgeruste keuken beschikt over een oven, koffiezet apparaat, 4 pits gasfornuis en een koelkast. Daarnaast zijn er 2 slaapkamers en een aparte douche en toiletruimte. In de woonkamer is een tweepersoons slaapbank beschikbaar.

Bekijk hier de tarieven . Wilt u meer informatie over het vakantiehuis? Neem dan gerust contact met ons op.

 

lees verderverkleinen