Groepsverblijf de Tijnjehoeve

De Tijnjehoeve beschikt over 2 groepsverblijven, samen geschikt voor 25 personen. De ene ruimte biedt verblijf aan 18 personen en de andere ruimte is geschikt voor 5 tot 7 personen. Zo kunnen wij in ons groepsverblijf groepen van maximaal 25 personen ontvangen. Het groepsverblijf van De Tijnjehoeve is de perfecte gelegenheid voor een familieweekend of een weekendje/midweek teambuilding.

Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien. Er is een goed ingerichte keuken, met 6-pits gassstel, oven en een grote koelkast. De recreatieruimte is voorzien van een pooltafel. Tevens is het groepsverblijf voorzien van een ruime woonkamer waar u met zijn allen kunt vertoeven. De gezellige eettafel biedt de mogelijkheid om gezellig met zijn allen te ontbijten, lunchen en dineren. Het groepsverblijf is voorzien van een luxe douche en toiletruimte op nagenoeg alle kamers.

Bij het groepsverblijf  kunt u gebruik maken van een groot terras met picknicktafels en loungesets. Het groepsverblijf is dus ideaal voor een gezellig weekend. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

lees verderverkleinen