Safaritent M - 4 pers.

Glamping in Friesland
Houdt u wel van slapen onder een tentdoek, maar heeft u geen zin in dat gestoei met tentstokken en slapen op een luchtbedje? Dan is een verblijf in één van onze luxe safaritenten op Vakantiepark De Tijnjehoeve misschien een goed idee!

Safaritenten in Friesland aan het water
Luxueus kamperen zonder zorgen, dat staat centraal bij onze glampingexperience op Vakantiepark De Tijnjehoeve. De luxe safaritenten zijn voorzien van heerlijke bedden met een zacht matras en beschikken over zoveel luxe, soms zelf luxueuzer dan thuis. Je kunt je kleding in de kast leggen en neerploffen op de comfortabele loungebank. Daar geniet je van een koud drankje vanuit de keuken, die voorzien is van alle gemakken. Geen gedoe met een tent opzetten, zand in je lakens en de borden en het bestek op de grond. De safaritent staat compleet ingericht voor je klaar, zodat je direct kunt beginnen aan een luxe vakantie.  

Moderne faciliteiten voor uw glampingvakantie bij Vakantiepark De Tijnjehoeve 
De camping biedt alle faciliteiten voor een complete vakantie. Het sanitair met douches, toiletten en een ruime afwasgelegenheid met warm water worden goed onderhouden en frequent schoongemaakt door het team van De Tijnjehoeve. En met de prachtige jachthaven, het volleybalveld en de omheinde speelplaats is Vakantiepark De Tijnjehoeve geschikt voor jong en oud. 


Glamping in Friesland aan het water
De omgeving van Vakantiepark De Tijnjehoeve is uitermate geschikt voor een ontspannen of actieve vakantie. Geniet van de mooie wandel- en fietstochten in de bosrijke of uitgestrekte landschappen. Maar vergeet ook zeker het Waddengebied en de Friese Meren niet. Met een bootje bent u binnen 15 minuten vanaf onze jachthaven op het Sneekermeer en kunt u ook de omliggende plaatsen vanaf het water bezoeken.
De provincie Friesland is bij uitstek geschikt voor een veelzijdige vakantie. De sportieve vakantieganger, de cultuurliefhebber of culinaire toerist, de omgeving biedt genoeg te ontdekken op elk gebied. 

Meer weten of direct een plaatsje boeken op onze gezellige camping?
Het team van Vakantiepark De Tijnjehoeve staat voor u klaar en is bereikbaar via mail team@detijnjehoeve.nl of via telefoonnummer 0515-559814

lees verderverkleinen