Groepsaccommodatie 18-25 personen

Deze accommodatie is opgedeeld in 2 groepsverblijven (naast elkaar), samen geschikt voor 25 personen. De Tijnjehoeve is  de grootste groepsruimte biedt verblijf aan 18 personen en de andere ruimte, het huisje is geschikt voor 5 tot 7 personen. Zo kunnen wij in ons accommodaties groepen van maximaal 25 personen ontvangen. Het groepsverblijf van De Tijnjehoeve is de perfecte gelegenheid voor een familieweekend of een weekendje/midweek teambuilding.

De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien. Er is een goed ingerichte keuken, met 6-pits gassstel, oven en een grote koelkast. De recreatieruimte is voorzien van een pooltafel en tv. Tevens is er een ruime woonkamer waar u met zijn allen kunt vertoeven. De gezellige eettafel biedt de mogelijkheid om samen met zijn allen te ontbijten, lunchen en dineren. De accommodaties zijn voorzien van een luxe douche en toiletruimte op nagenoeg alle kamers.

Bij zowel de Tijnjehoeve als het huisje  kunt u gebruik maken van een groot terras met picknicktafels en loungesets. Het groepsverblijf is dus ideaal voor een gezellig weekend. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

lees verderverkleinen