Safaritent in Friesland

Slapen onder een canvas tentdoek, maar dan in luxe stijl in een van onze safaritenten in Friesland. Luxe kamperen in een tent, zonder gedoe met tentstokken! De safaritenten in Friesland op Vakantiepark De Tijnjehoeve staan al bij aankomst voor je klaar. Leg je kleren in de kast, en geniet van een koud drankje in de luxe loungestoelen op je overdekte terras.

Moderne faciliteiten in de Safaritenten van De Tijnjehoeve
De safaritenten in Friesland van Vakantiepark De Tijnjehoeve zijn in 2021 voorzien van de nieuwste moderne faciliteiten. Luxe bedden met dikke matrassen, een ruim keukenblok met 4-pits gaskooktoestel, verwarming, eettafel met eetbanken en een overdekt terras met loungebank en heerlijke strandstoelen. Vakantiepark De Tijnjehoeve heeft Safaritenten voor 4 en voor 5 personen.

Safaritenten in Friesland aan het water
Genieten van een luxe kampeervakantie kan bij uitstek in de Safaritenten in Friesland op Vakantiepark De Tijnjehoeve. De omgeving biedt alle mogelijkheden voor een ontspannen, sportieve, culturele of culinaire vakantie of midweek in het prachtige en waterrijke Friesland.
Gelegen tussen Sneek en Joure biedt de omgeving alles voor een heerlijke vakantie in Friesland.

Vakantiepark de Tijnjehoeve
Genieten van een kampeervakantie in een van de Safaritenten in Friesland?
Op Vakantiepark De Tijnjehoeve staan deze tenten voor je klaar op de gezellige minicamping. Het Vakantiepark is voorzien van alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie. Een jachthaven, speelweide voor de kinderen en een prachtige omgeving. Het sanitair gebouw is schoon, ruim en voorzien van wasmachine, wasdroger, warme douches (zonder muntjes), toiletten.

Lukt het boeken niet of wilt u meer informatie?

Bel gerust naar 0515-559814 of mail naar team@tijnjehoeve.nl