Gratis WiFi
vakantie aan t water
havenbox eventueel bij te boeken

Camping

De Tijnjehoeve beschikt over een gezellige camping met prachtig uitzicht over het water en land. We beschikken over 10 ruim beschutte kampeerplaatsen, die plaats bieden aan een tent of caravan. De plek is inclusief elektra (6 ampère). Een bijzettentje plaatsen is mogelijk in overleg. Tevens hebben wij 3 camperplaatsen en een groot tenten veld. Wij hebben nog enkele plaatsen vrij, voor vragen over beschikbaarheid neem gerust contact met ons via: team@detijnjehoeve.nl of telefonisch: 0515 559814.

Zoek je een ruime en rustige seizoenplaats of jaarplaats op een camping in Friesland? Onze camping is van alle gemakken voorzien. Er is schoon sanitair bestaande uit douches, toiletten en een afwasgelegenheid met warm water.

Ontdek de mooiste plekjes in het waterrijke landschap van Friesland vanuit dit ons vakantiepark. Ideaal voor een wandeling, fietstocht of watersport. Ook cultuurliefhebbers halen hun hart op in de omgeving van ons vakantiepark aan het water. Je hoeft je geen seconde te vervelen, de omgeving heeft alles voor een zorgeloze vakantie. Kijk hier wat er in de buurt te zien en te doen is.

Naast de camping ligt onze mooie jachthaven. In overleg kunt u uw eigen boot of kano meenemen op vakantie en een plekje reserveren in onze haven. De camping is verbonden met open vaarwater. Via de Hoarse, Jurjensleat en de Gudsekop vaart u zo Goiingarypster Puollen en het Sneekermeer op. Er zijn tal van mooie vaarroutes uit te stippelen vanuit de Tijnjehoeve.  Heb je geen eigen boot of willen jullie iets huren? Je vindt hier alle bootverhuurders van Zuidwest Friesland op een rij.

Onze gezellige minicamping is gelegen in Boornzwaag onderdeel van de gemeente De Friese Meren. De naam Boornzwaag is afgeleid van water(boarn) en grasland(sweach). De Tijnjehoeve ligt tussen Sneek en Joure, nabij IJlst, Akkrum en Heerenveen, gezellige dorpjes en steden om te bezoeken en/of te winkelen.

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij, voor vragen over beschikbaarheid neem gerust contact met ons op.

  • Afwas gelegenheid met warmwater
  • Wasmachine en droger
  • Haven
  • Sanitair gebouw

Faciliteiten Camping

Warme douches(geen muntjes nodig) WastafelsToilettenAfwasruimte met warm waterWasmachine en droger (te gebruiken tegen betaling)Extra koelkast en vriezerGratis WiFiStroom6 ampèreHavenligplaats alleen op vooraf reservering 

Boek hier uw plek op de camping

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig