Landelijke ligging
Watersportmogelijkheden
Ruime en sfeervolle huiskamer

Groepsverblijf de Tijnjehoeve 18 personen

De Tijnjehoeve beschikt over 2 groepsverblijven, samen geschikt voor 25 personen. De ene ruimte biedt verblijf aan 18 personen en de andere ruimte is geschikt voor 5 tot 7 personen. Zo kunnen wij in ons groepsverblijf groepen van maximaal 25 personen ontvangen. Het groepsverblijf van De Tijnjehoeve is de perfecte gelegenheid voor een familieweekend of een weekendje/midweek teambuilding.

Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien. Er is een goed ingerichte professionele keuken, met 6-pits gassstel, oven en grote koelkasten. De recreatieruimte is voorzien van een pooltafel. Tevens is het groepsverblijf voorzien van een ruime luxe woonkamer waar u met zijn allen kunt vertoeven. De gezellige eettafel biedt de mogelijkheid om gezellig met zijn allen te ontbijten, lunchen en dineren. Het groepsverblijf is voorzien van een eigen luxe douche en toiletruimte op alle kamers.

Bij het groepsverblijf  kunt u gebruik maken van een groot terras met picknicktafels en loungesets. Het groepsverblijf is dus ideaal voor een gezellig weekend. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

  • Geschikt voor groepen tot 18 personen
  • Centrale ligging voor diverse activiteiten
  • Prachtig uitzicht over het water
  • Twee persoons slaapkamers met eigen sanitair

Faciliteiten Groepsaccommodatie

Geschikt voor 18 personen samen met het huisje uit te breiden tot 25 personenRuime, sfeervolle huiskamerAparte tv kamer / game roomLandelijke liggingTerras aan de jachthaven Vrije doorvaart richting Sneekermeer7 tweepersoons slaapkamers met eigen sanitair1 vierpersoons slaapkamerVolledig ingerichte professionele keuken voor eigen gebruikEigen terras met loungeset met parasols, en gedeeltelijk overkappingRuim voldoende zitplaatsen op eigen terrasEigen ligplaatsen zijn vooraf los bij te boeken

Boek hier het groepsverblijf voor 18 personen

Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.

  • Snel en eenvoudig