Camping

De Tijnjehoeve beschikt over een gezellige camping met prachtig uitzicht over het water en land. We beschikken over 10  ruim beschutte kampeerplaatsen, die plaats bieden aan een tent of caravan. De plek is inclusief elektra (6 ampère). Een bijzettentje plaatsen is mogelijk in overleg. Tevens hebben wij 3 camperplaatsen en een groot tenten veld. Wij hebben nog enkele plaatsen vrij, voor vragen over beschikbaarheid neem gerust contact met ons via: team@detijnjehoeve.nl of telefonisch: 0515 559814. 

De camping is van alle gemakken voorzien. Er is schoon sanitair bestaande uit douches, toiletten en een  afwasgelegenheid met warm water. Naast de camping ligt onze haven , vraag ons naar de mogelijkheden om bijvoorbeeld een kano of een boot te huren. U kunt in de omgeving ook  fietsen of wandelen in de mooie landschappen, steden en dorpen van Friesland. 

In overleg kunt u uw eigen boot of kano meenemen op vakantie en een plekje reserveren in onze haven. De camping is verbonden met open vaarwater. Via de Hoarse, Jurjensleat en de Gudsekop vaart u zo Goiingarypster Puollen en het Sneekermeer op . Er zijn tal van mooie vaarroutes uit te stippelen vanuit de Tijnjehoeve.

Onze gezellige minicamping is gelegen in Boornzwaag onderdeel van de gemeente De Friese Meren. De naam Boornzwaag is afgeleid van water(boarn) en grasland(sweach). De Tijnjehoeve ligt tussen Sneek en Joure, nabij IJlst, Akkrum en Heereveen, gezellige dorpjes en steden om te bezoeken en/of te winkelen. 

 

Wij hebben nog enkele plaatsen vrij, voor vragen over beschikbaarheid neem gerust contact met ons op.

lees verderverkleinen