Eigen jachthaven
Gratis Wifi
Rustige omgeving
Watersport mogelijkheden

Groepsverblijf de Tijnjehoeve

Groepsverblijf de Tijnjehoeve 18 personen

De Tijnjehoeve beschikt over 2 groepsverblijven, samen geschikt voor 25 personen. De ene ruimte biedt verblijf aan 18 personen en de andere ruimte is geschikt voor 5 tot 7 personen. Zo kunnen wij in ons groepsverblijf groepen van maximaal 25 personen ontvangen. Het groepsverblijf van De Tijnjehoeve is de perfecte gelegenheid voor een familieweekend of een weekendje/midweek teambuilding.

Het groepsverblijf is van alle gemakken voorzien. Er is een goed ingerichte professionele keuken, met 6-pits gassstel, oven en een grote koelkast. De recreatieruimte is voorzien van een pooltafel. Tevens is het groepsverblijf voorzien van een ruime luxe woonkamer waar u met zijn allen kunt vertoeven. De gezellige eettafel biedt de mogelijkheid om gezellig met zijn allen te ontbijten, lunchen en dineren. Het groepsverblijf is voorzien van een eigen luxe douche en toiletruimte op alle kamers.

Bij het groepsverblijf  kunt u gebruik maken van een groot terras met picknicktafels en loungesets. Het groepsverblijf is dus ideaal voor een gezellig weekend. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Kenmerken

Geschikt voor groepen tot 18 personen
Landelijke ligging
Prachtig uitzicht over het water
Watersportmogelijkheden
Centrale ligging voor diverse activiteiten
Ruime en sfeervolle huiskamer
Twee persoons slaapkamers met eigen sanitair

Faciliteiten

- Geschikt voor 18 personen samen met het huisje uit te breiden tot 25 personen - Ruime, sfeervolle huiskamer - Aparte tv kamer / game room - Landelijke ligging - Prachtig uitzicht over het water - Vrije doorvaart richting Sneekermeer - 8 tweepersoons slaapkamers met eigen sanitair - 1 tweepersoons slaapkamer met sanitair op begane grond - Volledig ingerichte professionele keuken voor eigen gebruik - Eigen terras met parasol, veranda en BBQ

Boek hier het groepsverblijf voor 18 personen
Klik in onderstaande kalender op een aankomst- en vertrekdag.