Fries Scheepvaart Museum

In het Fries Scheepvaart Museum vind u alles over de geschiedenis van de Friese scheepvaart. Een bezoek aan het Fries Scheepvaart Museum is dan ook meer dan de moeite waard. Het is voor jong en oud een boeiend museum en uitstekend geschikt om tijdens het familieweekend als uitstapje te maken.

In het Fries Scheepvaart Museum is veel informatie over de geschiedenis van de Friese scheepvaart. Daarnaast wordt er in het museum veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de stad Sneek. Je komt dus ook meer te weten over bijvoorbeeld de Elfstedentocht en de Sneeker Waterpoort. Tevens is er voor kinderen ook een erg vermakelijk kindermuseum. Hier kunnen de kinderen op speelse en plezierige manier het museum ervaren. Het Fries Scheepvaart Museum is te vinden in het hart van Sneek en na uw bezoek kunt u gezellig een kopje koffie of thee nuttigen in het museumcafé.

Wilt u meer informatie over het Fries Scheepvaart Museum? Neem gerust contact met ons op of kijk op hun website www.friesscheepvaartmuseum.nl.