Wandelen in Friesland

Wandelen in Friesland met ongekende mogelijkheden. Langs de meren, door de bossen of in bruisende steden. Rondom De Tijnjehoeve en in Friesland liggen verschillende wandel- en natuur gebieden die de moeite waard zijn voor een mooie wandeling. De Tijnjehoeve ligt midden in het Friese merengebied, een betere start voor een stevige wandeling is bijna niet denkbaar.

Wandelen in Friesland kunt u natuurlijk combineren met het bezoeken van de mooie dorpen en steden die Friesland heeft. Een wandeling door het oude centrum van Workum is al een attractie op zich. Er zijn vele schitterende monumenten en geveltjes. Of breng eens een bezoek aan het Jopie Huisman museum.

Bolsward is ook één van de leuke steden die u kunt bezoeken tijdens uw wandelingen door Friesland. Bolsward ligt 12 kilometer ten westen van Sneek en is één van de Friese elf steden. Bolsward is bovendien een gezellige stad met oude grachten. Het stadhuis is nog authentiek en er zijn verschillende brouwerijen en stokerijen. Op de website van Natuurlijk Wandelen vindt u diverse wandelingen.

Heeft u nog vragen over het wandelen of de wandelroutes? Neem gerust contact met ons op.