Zeilles voor volwassenen

Zeil les voor volwassenen kan bij De Tijnjehoeve. Samen met Krekt Sailing verzorgen wij vanaf onze groepsaccommodatie zeil les voor volwassenen of singles in een weekend met verblijf bij De Tijnjehoeve. Een unieke ervaring om te leren zeilen in Friesland. Leer zeilen op de Friese meren. We varen met de polyvalk en samen met anderen leert u zeilen in een ontspannen sfeer. Of u nu starter bent of meer heeft gezeild, onze deskundige instructeurs geven les op het niveau dat bij u past, zowel de basis als de fijne kneepjes. Het les geven gebeurt volgens de landelijk overeengekomen CWO-richtlijnen.

Bij De Tijnjehoeve en Krekt Sailing hoeft u alleen aan zeilen te denken. U kunt verblijven in onze groepsaccommodatie en desgewenst serveren we het ontbijt en een lekker diner. 's Avonds kunt u theorie volgen, napraten aan de bar, of een spel spelen. Krekt Sailing is aangesloten bij de CWO en geven de erkende zeildiploma's uit.

Onze zeillessen volg je samen met andere volwassenen die zich individueel opgaven. Het maakt niet uit hoeveel zeilervaring je hebt: In iedere groep zitten beginners en ervaren zeilers. Veel van de instructeurs leerden bij ons zeilen. Inschrijven kan per persoon of per kamer; individueel of samen met anderen.

Kijk voor actuele aanbod zeillessen en arrangementen op de website van Krekt Sailing.

Wilt u meer informatie over zeillessen voor volwassenen? Neem dan gerust contact met ons op.