Binnen/Buiten activiteiten

Even niet opgaan in de drukte en massa? Wellness & Beauty De Woudfennen in Joure is de ideale plek om de dagelijkse sleur te doorbreken. Sinds 1986 is De Woudfennen een beg..
Fietsen in Friesland, een afwisselende provincie, met meren, bos en de kustlijn van de Waddenzee. Het Friese landschap biedt u de mogelijkheid om prachtige fietstochten te maken. D..
Wandelen in Friesland met ongekende mogelijkheden. Langs de meren, door de bossen of in bruisende steden. Rondom De Tijnjehoeve en in Friesland liggen verschillende wandel- en natu..
Tijdens uw verblijf op De Tijnjehoeve heeft u ook de mogelijkheid om één van de golfbanen in de nabije omgeving te bezoeken. Van volwaardige 18 holes banen in Leeuwar..
Bij Ballorig Sneek zijn er veel leuke dingen te doen. Kinderen kunnen er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor ee..
Swimfun is een subtropisch zwembad met een spectaculaire wildwaterbaan. Op bijna 5 meter hoogte begin je aan een indrukwekkend avontuur. Je wordt meegevoerd langs watervallen..
Thialf is wereldwijd één van de bekendste schaatsbanen en ligt op zo’n 20 minuten rijden van De Tijnjehoeve. Een mooie 400 meter baan uw rondjes schaatsen zoals..